ВЕЛЕШАНИ НАЈДОА „СПАСИТЕЛ“

„Астибо Дортмунд“ ќе го спаси Борец Баскет!

Во градот на „Гемиџиите“ ќе се игра и понатаму кошарка, макар и третолигашка, откако еден симпатизаер на велешкиот третолигаш на Фејсбук потврди дека лично ќе ја плати казната од 66.000 денари која му беше изречена на Борец Баскет од страна на комесарот за натпреварување при МКФ. 

објавено: 24 февруари 2018 - 20:10

Во градот на „Гемиџиите" ќе се игра и понатаму кошарка, макар и третолигашка, откако еден симпатизаер на велешкиот третолигаш на Фејсбук потврди дека лично ќе ја плати казната од 66.000 денари која му беше изречена на Борец Баскет од страна на комесарот за натпреварување при МКФ.

Ова го потврдија и од клубот од Велес во својата објава на социјалните мрежи.

Овој искрен љубител на спортот се согласи на еден голем гест, да ја плати во целост казната од 66.000 денари која незаслужено ја добивме.
Спортски поздрав!!!

Најново во Кошарка